مقایسه انکر پاورکور ۲۶۸۰۰ و پاورکور پلاس ۲۶۸۰۰

 

 

حداکثر ظرفیت پاوربانک برای اینکه توسط اداره امنیت حمل‌ونقل[۱] (TSA) مجاز به حمل در پرواز باشد، mAH ۲۷۰۰۰ است. انکر در حال حاضر چهار مدل پاورکور mAH ۲۶۸۰۰ دارد.

 

ویژگی‌ها

جدید!

پی‌دی تایپ C ۴۵ وات

پاورکور ۲۶۸۰۰ پی‌دی تایپ‌ C ۴۵ وات با شارژر پی‌دی تایپ C ۶۰ وات

جدید!

پی‌دی تایپ C 87 وات

پاورکور ۲۶۸۰۰ پی‌دی تایپ‌ C 30 وات با شارژر پی‌پی‌‌اس پی‌دی تایپ C 65 وات

پاورکور پلاس ۲۶۸۰۰ کوییک‌شارژ ۳.۰ پاورکور ۲۶۸۰۰
 

(لینک ایران انکر)

(لینک ایران انکر)

(لینک ایران انکر)

 

(لینک ایران انکر)

پی‌دی تایپ C

۴۵ وات

۸۷ وات

X X
سریع‌ترین شارژ پی‌دی تایپ C برای آیفون ۱۲/ ۱۱/ XR/ XS/ Max/ X/ 8/ 8+

۶۰ درصد در ۳۰ دقیقه

۲۰ وات برای آیفون ۱۲

۲۰ وات برای آیفون ۱۲

X X
شارژ سریع برای سامسونگ S/ Note 20/10/9/8  و غیره و ال‌جی، پیکسل، موتو

پی‌دی تایپ C

پی‌دی تایپ C

کوییک‌شارژ ۱۸ وات

X

زمان لازم برای شارژ پاوربانک

۳ ساعت ۲.۱۵ ساعت ۵ ساعت

۷ ساعت

خصوصیات ویژه

خروجی ۴۵ وات امکان شارژ سریع مک‌بوک‌ها و لب‌تاپ‌های تایپ C را فراهم می‌کند. همچنین، می‌تواند آیفون‌های ۱۲/ ۱۱/ XR/ SE2/ X/ 8/ 8+ و سامسونگ S20/ S10/ S9/ S8 را شارژ سریع کند.

پی‌دی تایپ C ۸۷ وات برای شارژ مک‌بوک پرو  ایر، دل و XPS و غیره و آخرین مدل‌های گوشی‌های هوشمند سامسونگ S20/ S10/ S9/ S8 و آیفون ۱۲/ ۱۱/ XR/ X/ 8/ 8+ و غیره. گوشی‌های سازگار با کوییک‌شارژ ۳.۰ را ظرف ۳۰ دقیقه تا ۸۰درصد شارژ می‌کند.

ظرف ۷ ساعت بااستفاده از ورودی دوتایی شارژ می‌شود.

فاقد پورت تایپ C  یا QC 3.0

تعداد پورت ۳

(یک عدد تایپ C و ۲ عدد USB)

۴

(۲ عدد تایپ C و ۲ عدد USB)

۳ عدد USB

۳ عدد USB

 

انکر پاورکور III الایت ۲۵۶۰۰ پی‌دی ۸۷ وات آخرین مدل، قدرتمندترین و پرظرفیت‌ترین پاوربانک انکر با حداکثر خروجی شارژ پی‌دی تایپ C ۸۷ وات برای مک‌بوک‌های پرو و ایر، دل XPS، مایکروسافت سورفیس و غیره است که همراه با شارژر ۶۵ وات پی‌پی‌اس پی‌دی تایپ C عرضه می‌شود. این شارژر قابل حمل دو پورت USB-C دارد و از شارژ ۸۷ واتی پی‌دی تایپ C برای مک‌بوک‌ها و لب‌تاپ‌های تایپ C و نیز شارژ ۲۰ و ۱۸ وات پی‌دی تایپ C برای آخرین مدل آیفون سری‌های ۱۲/ ۱۱/ ۱۱ Pro/ Max/ XR/ XS/ Max/ 8/ 8+، سامسونگ‌ها S و Note، گوشی‌های اندرویدی پیکسل، ال‌جی، موتو پشتیبانی می‌کند. پاورکور III ۲۵۶۰۰ پی‌دی ۸۷ وات فقط ظرف ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه با شارژر‌ دیواری که همراه آن عرضه شده است شارژ می‌شود.

انکر پاورکور پلاس ۲۶۸۰۰ ۴۵ وات پی‌دی تایپ C حداکثر خروجی ۴۵ وات پی‌دی تایپ C را فراهم می‌کند که برای مک‌بوک‌ها و لب‌تاپ‌ها مناسب است و به همراه شارژر قدرتمند ۶۰ وات پی‌دی تایپ C عرضه می‌شود. این پاوربانک ظرف ۳.۵ ساعت توسط شارژر همراهش به‌طور کامل شارژ می‌شود. پاورکور پلاس ۲۶۸۰۰ پی‌دی ۴۵ وات از شارژ فوق‌سریع ۴۵ وات پی‌دی تایپ C برای مک‌بوک‌ها و لب‌تاپ‌ها و نیز از شارژ سریع ۱۸ وات (۶۰درصد در ۳۰ دقیقه) برای آخرین مدل‌های آیفون ۱۲/ ۱۱/ ۱ Pro/ Max/ XR/ XS/ X/ 8/ 8+ وگوشی‌های هوشمند اندرویدی سامسونگ، پیکسل، ال‌جی و متور پشتیبانی می‌کند.

پاورکور پلاس ۲۶۸۰۰ نسخه با ورودی/ خروجی کوییک‌شارژ ۳.۰ از شارژر قابل حمل فوق است که همراه با شارژر کوییک‌شارژ ۳.۰ عرضه می‌شود. در سال ۲۰۲۰ این پاوربانک دیگر کاملاً برای گوشی‌های جدید از رده خارج است زیرا نمی‌تواند آخرین مدل‌‌های گوشی شارژ سریع را شارژ کند. با این حال، برای گوشی‌‌های سامسونگ و حتی آیفون گزینه مناسبی است زیرا هنوز می‌تواند همه آیفون‌ها را ۲ برابر سریع‌تر از شارژرهای اپل شارژ کند.

در پایان، پاورکور ۲۶۸۰۰ ساده را داریم که هیچ گزینه کوییک‌شارژی برای گوشی‌های اندروید ندارد. این پاوربانک هنوز همه آیفون‌ها را ۲ برابر سریع‌تر از آداپتورهای ۵ وات اپل شارژ می‌کند و می‌تواند سامسونگ‌های و سایر گوشی‌های اندرویدی را با توان ۱۲ وات شارژ کند – که با توجه به قیمتش بد نیست. ویژگی بارز این پاوربانک این است که دارای ۲ ورودی است و در نتیجه می‌تواند ظرف حدود ۷ ساعت شارژ دوباره شود، که برای پاوربانکی با این ظرفیت سرعت بالایی محسوب می‌شود.

 

انکر پاورکور ۱۳۰۰۰ در مقایسه با پاورکور ۱۳۰۰۰ C

 

انکر دو مدل در بازه mah ۱۳۰۰۰ دارد.

ویژگی‌ها

پاورکور ۱۵۰۰۰ ردوکس پاورکور ۱۵۶۰۰ پاورکور ۱۳۰۰۰ C

پاورکور ۱۳۰۰۰

خروجی کوییک‌شارژ/ به ورودی شارژ گوشی/ برای شارژ فوری خود پاوربانک

 

 

(لینک ایران انکر)

 

 

(لینک ایران انکر)

 

(لینک ایران انکر)

 

(لینک ایران انکر)

 

شارژ فوری ۲.۴ آمپری برای آیفون‌ها و اندرویدها

صفر تا ۵۰ درصد در ۵۰ دقیقه

صفر تا ۵۰ درصد در ۵۰ دقیقه

صفر تا ۵۰ درصد در ۵۰ دقیقه

صفر تا ۵۰ درصد در ۵۰ دقیقه

وزن ۲۷۰ گرم   

سبک‌ترین مدل در این کلاس

۳۵۰ گرم

تقریباً هم‌وزن پاورکور ۲۰۰۰۰

۲۴۰ گرم 

سبک‌ترین مدل در این کلاس

۲۴۰ گرم 

سبک‌ترین مدل در این کلاس

خصوصیات ویژه پاوربانکی جمع‌وجور با قیمت مناسب

 ظرفیت عالی باطری به ازای هر دلار و هر گرم

 

با قیمت مناسب

اما پاورکور ۱۵۰۰۰ ردوکس بهتر است.

با کابل USB می‌تواند هم‌سرعت با USB معمولی شارژ شود (۷ ساعت). توصیه ما پاورکور ۱۵۰۰۰ ردوکس است، مگر اینکه مجبور باشید پاوربانک را با USB شارژ کنید.

پاور بانک جمع‌وجور و سبک با قیمت مناسب

ورودی و خروجی کوییک‌شارژ ۳.۰ X X X X
تعداد پورت‌ها

۲

۲ ۲

۲

 

پاورکور ۱۳۰۰۰ همراه با ورودی USB-C عرضه می‌شود و اگر پاوربانک جمع‌وجوی می‌خواهید که بتواند با شارژر تایپ C شارژ شود اما ظرفیتی بیشتر از نسخه mAH ۱۰۰۰۰ داشته باشد، گزینه خوبی است.

پاورکور ۱۳۰۰۰ ساده در قیمت فعلی‌اش چندان خوش‌نام نیست و جایگزینی با ظرفیت بیشتر برای مدل‌های پاورکور ساده mah ۱۰۰۰۰ است.

 

مقایسه انکر پاورکور ۵۰۰۰ با پاورکور III ۵۰۰۰، پاورکور فیوژن ۵۰۰۰ و آسترو E1

 

 

انکر چهار پاوربانک با ظرفیت mah ۵۰۰۰ دارد.

ویژگی‌های

پاورکور III ۵۰۰۰

پاورکور فیوژن ۵۰۰۰ پاورکور ۵۰۰۰

پاورکور پلاس ۳۳۵۰

مشخصات ویژه

فوق سبک، باریک، جمع‌وجور، جیبی دوست‌داشتنی، کابل سرخود

ترکیبی از شارژر دیواری تاشو و پاوربانک < عالی برای مسافرت

پاوربانکی لاغر و در ابعاد رژ لب

شارژ سریع ۲ آمپری X
شارژ سریع ۲ آمپری برای خود پاوربانک X
دفعات شارژ به‌ازای آیفون ۱۲ و ۱۱

۱

۱ ۱

یکبار ۴۰ تا ۱۰۰ درصد

وزن / تعداد پورت

۱۲۰ گرم/ ۱

۱۲۰ گرم/ ۲ ۱۳۶ گرم/ ۱

۷۶ گرم/ ۱

 

پاورکور III ۵۰۰۰ پاوربانک فوق سبکی در ابعاد گوشی هوشمند است که ۲ ورودی/خروجی ۲ آمپری و ظاهری شکیل دارد – و البته قیمتی عالی. این پاوربانک در ۲ نسخه عرضه می‌شود: یکی با کابل سرخود برای آیفون‌ها و یکی با کابل USB-C برای اندرویدها.

پاورکور ۵۰۰۰ مدل استوانه‌ای باریکی است که حتی از پاورکور ۳۳۵۰ که اندازه رژ لب است هم کوچکتر است. با این حال، ویژگی بارز پاورکور ۵۰۰۰ شارژ سریع ۲ آمپری (و نیز شارژ مجدد سریع ۲ آمپری خود پاوربانک) است که این ویژگی در نسخه ۳۳۵۰ وجود ندارد.

پاورکور فیوژن ۵۰۰۰ ترکیبی منحصربفرد از شارژر دیواری و پاوربانک است که اگر می‌خواهید شارژ دیواری و پاوربانکتان یک‌جا باشند گزینه خوبی است. وقتی به‌عنوان شارژر دیواری استفاده می‌شود ابتدا گوشی شما و سپس خودش را شارژ می‌کند. این پاوربانک از شارژ سریع ۲ آمپری نیز پشتیبانی می‌کند.

در پایان، آسترو E1 ارزان قیمت اما کاملاً قدیمی را داریم. این مدل یکی از قدیمی‌ترین مدل‌های پرفروش انکر و نیز سبک‌ترین پاور بانک mAH ۵۰۰۰ انکر است. بین آسترو E1 و پاورکور ۵۰۰۰، ما پاورکور ۵۰۰۰ را پیشنهاد می‌کنیم چون زمان شارژ‌شدن آن نصف آسترو E1 است.

 

 

۱۷ نظر درباره «مقایسه پاورکور با پاورکور پلاس، پی‌دی، III، II، مترو، اسنشیال، لایت و ردوکس: بهترین پاور بانک‌های انکر».

 

Niki (۱۹ نوامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱:۵۴)

سلام دوستان. من دنبال یه پاوربانک mah ۱۰۰۰۰ هستم که بتونه نسخه جدید هواووی p30 پرو و آیفون XR رو خیلی خوب شارژ کنه.

پاسخ

Ria (۱ نوامبر، ۲۰۱۹، ساعت ۵:۳۳)

هنوز بین پاورکور پلاس و پاورکور II سردرگم هستم. کدوم یکی با آی‌پاد پروی ۲۰۱۸ سازگاره؟ کدوم بهتره؟

پاسخ

PORTABLE POWER EXPERTS (۱ نوامبر ۲۰۱۹ ساعت ۲۱:۲۷)

سلام Ria،

برای آیپاد پروی ۲۰۱۸، بهترین گزینه مدل پاورکور اسنشیال ۲۰۰۰۰ پی‌دی است که جدیداً تولید شده است. این شارژر قابل حمل آیپاد پروی ۲۰۱۸ را به سرعت شارژر اپل شارژ سریع می‌کند و همچنین توسط شارژر USB-C آیپاد ظرف حدود ۶ تا ۷ ساعت شارژ کامل می‌شود. همچنین، پاورکور اسنشیال ۲۰۰۰۰۰ پی‌دی آخرین مدل‌های آیفون ۱۱/ ۱۱ Pro/ XR/ X8/ 8+ را از صفر تا ۵۰ درصد ظرف ۳۰ دقیقه شارژ سریع می‌کند.

پاسخ

MARCO MARSIGLIA (۲۱ جولای ۲۰۱۹، ساعت ۲۱:۳۰)

کاش این مطلب رو زودتر دیده یا خونده بودم.

پاسخ

GARY MILLER (۱۹ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۲۱:۱۹)

هم توصیه‌ها و هم متن عالی بود. اما حس می‌کنم اطلاعات بیش از حدی داده شده. فقط برخی از توصیه‌ها برام قابل استفاده است. من و همسرم در ایالات متحده اهل سفر هستیم، و اخیراً گوشی‌هامون رو از آیفون ۶ به XS برای خودم و XS Max برای همسرم ارتقا دادیم. همچنین، سال گذشته مک‌بوک‌های پرو ۱۳ اینچی خریدیم. هر از گاهی برای آیفون‌ها و یک جت‌پک مای‌فای (MiFi Jetpack) نیاز به شارژ داریم اما برای لب‌تاپ‌ها نه. سهولت شارژ سریع گوشی‌ها و پک باطری ۳۷۰ گرمی یا کمتر رو که توی جیب جا میشه (زیر ۶ اینچ است) و دو پورت شارژ و USB-C روی خیلی دوست دارم چون معمولاً توی وسایل سفر یا خودرو شارژر ۶۰ وات اپل داریم. یک بار شارژ برای هر گوشی برای یک روز جواب میده. ضمناً میل دارم هزینه زیر ۸۰ دلار بمونه. تجربه‌های خوبی با محصولات انکر، آوکی[۲] و راو‌پاور[۳] داشته‌ام اما تا به حال پک باطری نخریده بودم. آخرین پک باطری‌ای که داشتم دستگاه خیلی کوچک و ناشناخته‌ای بود که فقط می‌تونست گوشی‌های تاشوی قدیمی رو شارژ کنه. نظر شما درباره شارژرهای شارژ سریع پی‌دی رو خوندم و به نظرم منطقی اومد. ضمناً فکر می‌کنم شارژر ۶۰ وات اپل برای استفاده روی آیفون‌ها و پک‌باطری ایمن باشه. متوجه شدم که نیاز به کابل‌های USB-C و لایتنینگ دارم. متشکرم.

پاسخ

PORTABLE POWER EXPERTS (۲۰ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۲:۲۷)

سلام Gary، با توجه به نیازمندهایی که گفتید، ما یکی از دو پاوربانک زیرا را پیشنهاد می‌کنیم:

زندور آلترااسلیم[۴] ۱۰۰۰۰ پی‌دی: بسیار سبک (۲۰۰ گرم)، باریک، قابل حمل در جیب و خوش قیمت است و هر بار یکی از آیفون‌های شما (آیفون XS و آیفون XS Max) را شارژ سریع می‌کند. همچنین ظرف ۴ ساعت با شارژر مک‌بوک شارژ سریع می‌شود. زندور پاوربانک‌های با کیفیتی می‌سازد و همین کیفیت را برای انکر یا راو‌پاور هم می‌توانید انتظار داشته باشید.

انکر پاورکور اسپید ۲۰۰۰۰ پی‌دی: اگر دنبال پاوربانک انکر هستید، این همان پاوربانکی است که بیشترین نیازهای شما را جواب می‌دهد و در حال حاضر به مناسبت جشنواره فصلی پروموشن قیمت مناسبی هم دارد. وزنش کمی بیشتر از ۳۷۰ گرم و طولش کمی بلندتر از ۶ اینچ است، اما همین ویژگی‌هاست که آن را قادر به شارژ هر دو آیفون شما می‌کند.

شارژر اپل ۶۰ واتی برای شارژ هر دو پاوربانک ایمن است.

با تشکر.

پاسخ

Gary Miller (۲۰ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۵:۰۳)

خیلی ممنون. الان حس بهتری دارم و توصیه‌هایتون مطمئنم کرد.

پاسخ

H D WOOD (۲۷ نوامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۶:۴۷)

من یه آیفون ۶S دارم و تازگی یه پاورکور لایت ۲۰۰۰۰ خریدم. کابل‌های همراه پاوربانک خیلی کوتاهه و من از دوشاخه دیواری همراه آیفون استفاده می‌کنم. چه توصیه‌ای برای شارژ پاورکور دارید؟

پاسخ

PORTABLE POWER EXPERTS (۲۹ نوامبر ۲۰۱۸، ساعت ۲۰:۱۲)

سلام، بهترین گزینه برای شارژر دیواری پاورکور لایت ۲۰۰۰۰ شارژری دیواری با خروجی ۲.۴ تا ۳ آمپر است زیرا حداکثر شارژ ورودی پاورکور لایت ۲۰۰۰۰ ۳ آمپر است. بنابراین همین را پیشنهاد می‌کنیم.

گزینه با قیمت مناسب: شارژر دیواری ۲۴ وات دو پورت انکر – این شارژر همزمان پاوربانک شما را نزدیک به حداکثر سرعت ممکن (۲.۴ آمپر) شارژ می‌کند، و آیفون  ۶S شما را هم با حداکثر سرعت ممکن آن شارژ‌ سریع می‌کند.

بهترین گزینه ممکن: شارژر دیواری ۳۰ وات سه پورت تایپ C راوپاور – این شارژر می‌تواند همزمان هم پاوربانک ۳ آمپری و هم آیفون ۶S ۲.۱ آمپری شما را با حداکثر سرعت ممکن شارژ سریع کند.

با تشکر

پاسخ

JESS PADGEN (۲۳ نوامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۲:۰۶)

سلام

من دنبال خرید پاوربانک برای مصارف روزانه و مسافرت هستم. در حال حاضر یه آیفون ۶ دارم اما احتمالاً سال آینده ارتقاش می‌دم.

دنبال پاورکور ۵۰۰۰ انکر و پاورکور اسلیم ۵۰۰۰ انکر بودم. میشه توضیح بدید در هر دو مورد منظور از ۵۰۰۰ چیه؟

آیا پاوربانک دیگری مد نظر دارید که بهتر از انکر باشه؟

پاسخ

PORTABLE POWER EXPERTS (۲۳ نوامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۹:۴۲)

سلام JESS. عدد ۵۰۰۰ مربوط به ظرفیت باطری این پاوربانک‌هاست (mAH ۵۰۰۰). برای مثال، ظرفیت باطری آیفون ۶ در حدود mAH ۱۷۰۰ است. با توجه به تبدیل ولتاژ و اتلاف‌های حین شارژ، فقط ۷۰ درصد ظرفیت پاوربانک شما به‌شکل مؤثر در دسترس است. این یعنی با پاوربانک ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مانند پاورکور ۵۰۰۰ و انکر پاورکور اسلیم ۵۰۰۰ می‌توانید آیفون ۶ خود را دو بار شارژ کنید.

در این بازه ظرفیتی و وزنی، از نظر ما پاورکور اسلیم ۵۰۰۰ یکی از بهترین پاوربانک‌هاست. جایگزین مناسب، راوپاور ۶۷۰۰ است که ۳۰ درصد ظرفیت باطری بیشتر و در عین حال قیمت پایین‌تری دارد و وزن و کیفیت آن مشابه با پاورکور اسلیم ۵۰۰۰ است. با این حال، پاورکور اسلیم ۵۰۰۰ به‌علت طراحی باریک‌تری که دارد راحت‌تر همراه با یک گوشی در دست جا می‌شود.

باتشکر

پاسخ

TOM_27 (۸ سپتامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۱:۴۲)

سلام دوستان

می‌خواستم بپرسم برای سریع‌ترین و کوچک‌ترین پاوربانکی که بتونه آیفون ۸ رو شارژ سریع کنه چه پیشنهادی دارید؟ حداقل با ظرفیت mah ۱۰۰۰۰.

لازمه که تو جیب جا بشه.

متشکرم

پاسخ

PORTABLE POWER EXPERTS (۱۱ سپتامبر ۲۰۱۸، ساعت ۵:۰۴)

سلام

کوچک‌ترین پاوربانک مناسب که از شارژ سریع آیفون ۸ پشتیبانی می‌کند شارژر قابل حمل آوکی mAH ۱۰۰۰۰ پی‌دی USB است. باریک است و به‌خوبی در جیب جا می‌شود.

با تشکر

پاسخ

MURIELLE HERVE (۲۲ فوریه ۲۰۱۸، ساعت ۱۸:۲۰)

ضمن تشکر بابت وب‌سایت خوبتون. مطلب خیلی مفیدی بود. بابت انگلیسی ضعیفم عذرخواهی می‌کنم، من فرانسوی‌ زبانم.

همه مطالب رو خوندم اما هنوز چندتا سؤال دارم. در بازه mAH ۲۰۰۰۰ پنج پاوربانک پاورکور هست. من در حال حاضر آیفون SE دارم که به‌زودی قراره به نسخه جدیدتر آیفون ارتقاش بدم یا شاید گوشی اندرویدی بخرم. لذا پاوربانکی لازم دارم که این تنوع رو پشتیبانی کنه. (می‌دونم که آیفون از کوییک‌شارژ پشتیبانی نمی‌کنه). توی مسافرت مجبورم هم گوشی و هم دوربین کامپکتم رو شارژ کنم. آیا باید پاوربانکی با کابل USB-C بخرم یا با گزینه کوییک‌شارژ؟

مطمئن نیستم تفاوت بین USB-C و کوییک‌شارژ رو فهمیده باشم

نمی‌دونم از بین پاورکور پلاس ۲۰۱۰۰ تایپ C، پاورکور II ۲۰۰۰۰ و پاورکور اسپید ۲۰۰۰۰ کدوم رو انتخاب کنم. خیلی ممنون.

پاسخ

PORTABLE POWER EXPERTS (۲۳ فوریه ۲۰۱۸، ساعت ۱۰:۵۸)

ممنون بابت سؤالات‌تان. انگلیسی شما عالی است!  با توجه به نیازمندی‌های منحصربفردی که دارید، ابتدا سعی می‌کنیم تفاوت کوییک‌شارژ و پی‌دی USB-C را توضیح دهیم و سپس پاوربانک مناسب را پیشنهاد کنیم.

در حال حاضر همه چیز حاکی از گرایش به سمت پی‌دی USB-C است که علتش حمایت هر دو شرکت گوگل و اپل است. آخرین مدل‌ آیفون‌های اپل (آیفون‌های ۸/ ۸+ و آیفون X) از حداکثر شارژ ۱۸ واتی تایپ C پشتیبانی می‌کنند که به شما امکان می‌دهد گوشی‌ خود را ظرف ۳۰ دقیقه تا ۵۰ درصد و ظرف ۱ ساعت تا ۸۰ الی ۸۵ درصد شارژ کنید. آخرین مدل‌های اندرویدی و مدل‌هایی که در راه هستند نیز از توان ۱۵ تا ۳۰ وات برای USB-C پشتیبانی می‌کنند.

بنابراین، مناسب‌ترین گزینه برای آینده در بین پاوربانک‌های گوشی‌های هوشمند یک پاوربانک پی‌دی USB-C مناسب است. ترجیحا ً پاوربانک پی‌دی USB-C ۱۸ تا ۳۰ وات.

اگر می‌خواهید از بین محصولات mAH ۲۰۰۰۰ فعلی انکر انتخاب کنید، بهترین گزینه انکر پاورکور اسپید ۲۰۰۰۰ پی‌دی است که خروجی پی‌دی USB-C ۲۲.۵ وات دارد. این پاوربانک به همراه شارژر تایپ C ۳۰ واتی هم عرضه می‌شود و بنابراین دیگر لازم نیست شارژ دیواری را جداگانه بخرید. این پاوربانک بنا به دلایل زیر بهترین انتخاب است:

– از حداکثر سرعت شارژ آیفون‌های X، ۸ و ۸+ پشتیبانی می‌کند.

– از حداکثر سرعت شارژ گوشی‌های اندرویدی پشتیبانی می‌کند.

– دوپورت است.

– همراه با شارژر دیواری ۳۰ وات تایپ C عرضه می‌شود که باعث می‌شود ارزش قیمتش را داشته باشد.

– می‌توانید پاوربانک را با شارژر دیواری تایپ C ظرف ۴ ساعت شارژ کنید.

اگر سؤال دیگری دارید لطفاً بفرمایید.

بابت تأخیر در پاسخ‌دهی عذرخواهی ما را بپذیرید. پلاگین اسپم‌های نظراتِ سایت به‌اشتباه تعداد زیادی از نظرات را مسدود کرده بود.

پاسخ

AVI (۲۹ اکتبر ۲۰۱۷، ساعت ۲۲:۳۹)

بابت مقاله جالبتون ممنونم. نمی‌دونم چرا انکر راهنمای انتخاب محصول را در سایتش قرار نداده!

پاسخ

MCGEE (۲۷ سپتامبر ۲۰۱۷، ساعت ۱۴:۴۳)

سلام – یه ایده برای داستان:

فقط برای اینکه بدونید من اهل کجا هستم … در حال حاضر دنبال پاوربانکی با ظرفیت زیاد هستم که طی طوفان‌های شدید بتونم ازش استفاده کنم. قراره با یه پنل خورشیدی جفتش کنم تا بتونم همه گوشی‌ها و سایر دستگاه‌ها را وقتی برق قطع میشه شارژ کنم تا یک هفته یا همین حدود (یا طولانی‌تر، روابط عمومی ضعیفی دارم!) دوام بیارن.

بنابراین دنبال پاوربانک بزرگی از نوع mAH ۵۰۰۰۰ هستم. این نوع پاوربانک‌ها تو منطقه ما خیلی محبوبه. محض اطلاع شما، فصول طوفانی از ژوئن تا اکتبر ادامه داره و در اوت و سپتامبر به اوج خودش می‌رسه. بنابراین شاید تو این نقطه از جهان بتونید فروش خوبی برای همچین محصولی پیدا کنید.

خودمم نمی‌دونم چی کار دارم می‌کنم. برای همین خوشحال میشم اطلاعات بیشتری پیدا کنم.

 

سایت PowerbankGuide.com یکی از همکاران برنامه همکاری شرکت خدمات آمازون با مسئولیت محدود است. سایت PowerbankGuide.com مرتبط با آمازون بابت کیفیت‌سنجی خریدها کسب درآمد می‌کند.

[۱] Transportation Security Administration

[۲] Aukey

[۳] RavPower

[۴] Zendure UltraSlim

سبد خرید
Your cart is currently empty.